Autor: 021.rs

Novi Sad
18.09.2017.
12:04 > 13:34
Nepoznati muškarac porazbijao je danas oko 10:30 časova stakla na ulazu u novosadsku filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitnom trgu, saznaje 021.
  • bila vila

    22.09.2017 14:10
    eno radi sve kao satić. Čekanje 5 min . Ponesite fotokpije nećete moći da iskopirate tako brzo.
    Ako postoji doprinos čoveka koji je razbio staklo neka plati samo staklo i neka ide kući.
  • Nervirach

    20.09.2017 16:45
    Vozim se autobusom, ako pustas glasno muziku i treba da te isprebija. U mom stanu ja necu da slusam tvoju muziku.
  • Danijela

    20.09.2017 12:41
    Zdrav mozak
    Ne podrzavam nasilje ali razumem reakciju. Prosle godine sa isla da vidim zasto bakina zdravstvena knjizica nije gotova vise od 3 meseca. Prvo su me setali kroz zgradu ko Asteriksa dok nisam dosla do neke burek kancelarije u kojoj se navodno njen predmet nalazi. neljubazna sluzbenica pokusava da me otkaci pricom da ce se zavrsiti cim pronadju njen predmet koji se negde zagubio. Bog mi dao strpljenja pa je zamolim da potrazi, reko imam vremena i necu da izadjem iz kancelarije. Vidi ona da nemam nameru da odem, a ne psujem i ne pravim frku ne moze da me izbaci i pocne da trazi po onim gomilama fascikli. I gle cuda! Predmet je bio sa jos par takvih ispod kvarcne peci kao zamena / podmetac za polomljenu nogicu iste. Knjizica je bila gotova sutra. Poruka ove i price ovog nezadovoljnog gradjanina nasilnika je da prosto postoje i druge vrste nasilja kao sto je jebanje u zdrav mozak!
  • Vozim se autobusom

    20.09.2017 10:21
    Ne verujem
    Neću i ne želim da branim rad državnih službi, ali pozdravljati ovakvo ponašanje je idiotizam!!! Gde je tu kraj? Da li ste svesni vi što podržavate koliko brzo to može da eskalira? Hoćete da živite u strahu da ako glasno pustite muziku u stanu da neko dođe i isprebija vas? Hoćete da vam neko pretuče dete ako je vaše opsovalo neko drugo?
    Ako vam nešto smeta, onda ajmo svi na trg da protestvujemo, pokažimo nezadovoljstvo na masovan i miran način, a ne da razbijamo. Pogotovo što ćemo to sve mi i platiti!
  • One way ticket

    20.09.2017 06:14
    Too late
    Kada je Jorgovankina cerka direktor- delegirana na osnovu genetskih kriterijuma...Klasican format pogresnog stratega u drzavmoj upravi, jos gore taktike i operativnog poraza koji trpe gradjani...Predlazem da RTS (kojeg placamo kao javni servis) organizuje ankete merenja zadovoljstva na svim lokacijama gde gradjani ostvaruju svoja prava- fizickim prisustvom pred drzavnim organima.
  • @Marko

    19.09.2017 21:42
    Jbt-e, pa sto si isao na salter da se zalis? Sto nisi isao kod web-administratora? Idi sada, pa mu objasni situaciju. Jos nije kasno.
  • ana

    19.09.2017 15:59
    Svi smo mi Nezadovoljni Gradjanin!
  • joja

    19.09.2017 14:49
    podrska
    Podrrska ovom coveku! Tako treba jer nam je dogorelo. Uzas i bezobrazluk. Umesot da budu SERVIS za gradjane, oni misle da smo mi tu zbog njih! A drzava kumuje
  • in any case

    19.09.2017 14:20
    Predlažem, obavezno neobjavljivanje komentara koji su destruktivni i sadrže govor mržnje. Obesmišljava se on line novinarstvo. Komentari su značajan deo vesti, čine ih "živim". Učestvovanjem u tome svako je saučesnik. Lično, I'm not a part of this.
  • SVAKA ČAST

    19.09.2017 12:29
    Svi mi to treba da uradimo! Taj čovek je za mene bog!
  • НС плус

    19.09.2017 12:22
    Аууу
    Чињеница је да нигде на истакнутом месту у РФЗО нема списак потребне документације шта је потребно за израду нове, а шта за продужавање осигурања итд... Уосталом Нови Сад је у протеклих 20 год повећао број становника скоро за дупло а шалтера је исти број. Овако је стање и у пореској, само један шалтер писарнице, као и пре 30 година, а у односу на пре 30 год када скоро и није било приватних фирми, сада је борј фирми велики. Људи чекају у редовима да предају пореске пријаве што је ван памети. Када нешто хоћеш у овој држави да оствариш, док чекаш у редовима на разноразним шалтерима, као и док чекаш решења која по правилу стижу на крај рока, прође те воља за оним што си хтео.
  • Salamander

    19.09.2017 10:56
    Sta je nasilnistvo?
    To sto nasa nesposobna i neobrazovana vlada donosi takne nakaradne: ustav, zakone i uredbe, koje ponizavaju gradjane.
    TO je nasilnistvo.
    Njih par stotina zivi od NASEG rada i sa time placaju NASU vojsku i policiju da ih stite id NAS !
    Ovde je sve naopako.
    Radis ceo zivot i PLACAS penziju i socijalno, zdravstveno OSIGURANJE, da bi te neko TVOJIM novcem drzao za svog TAOCA.

    Pa zato NIJE cudo da je covek polupap stakla.

    I dobro je dok su stakla.

    A sutra?


  • mile

    19.09.2017 08:39
    zar tako
    kako vas nije sramota ?!opravdavati neciju silu i nasilnistvo !!!pa da vasa cerka , zena , sestra radi tamo , da li bi i onda tapsali ??! pa sta to niste radili, kad su redovi u policiji ??tamo , opravdano , ne smete ni da pisnete !! a kad se treba izivljavati nad slabijima , e onda udri !!!
  • 100%Taksista

    19.09.2017 08:04
    Lepo
    Salterska bagra zasluzuje da njih porazbijamo. U Decembru i junu, prilikom overe ZK, uzmem broj. Odem raditi, navratim, prosla trecina brojeva, nakon sat opet navratim, prode jos jedna trecina. Dodem nakon sat vremena, moj broj prosao za tri broja. Prozivaju broj, niko se ne pojavljuje. Prilazim salteru, nece da mi overi knjizicu, ustaje i odlazi od saltera i vraca se kroz 3 minute sa kolacem u ruci i jos 3 minute ne radi. Treba ih terati na 10 casovno radno vreme.
  • cure

    19.09.2017 06:14
    sve
    bi ja vas u maticu pa tamo pravite red debili zaostali
  • Marko

    19.09.2017 00:59
    Pod punom krivicnom odgovornoscu trvdim za istinitost ovog sto cu reci sada :

    Pre par godina odem do Socijalnog da overim knjizicu, ali pre toga na web stranici Socijalnog, pogledam sta mi je trebalo sve od papira. Opremim se tim papirima i odem do saltera da bi mi rekli "fali ti taj i taj papir". Ja iznerviran pitam " Pa dobro ako je taj papir neophodan zasto ne pise na Vasoj web stranici ? "
    Pri tome im pokazem iskopiranu web stranicu sa stampaca sto sam odneo jer sam ocekivao da se radi o neorganizovanoj bagri.
    Odgovor salterskog radnika je bio - "Jebiga."

    Toliko o Socijalnom.
  • rutkam

    18.09.2017 22:36
    Mogli bi im uvesti i radne vikende, kao i u mupu svojevremeno, pa bi radili kao podmazani preko cele nedelje, samo da ne rade vikendom...
    Užasne su gužve, kako na šalterima za overu tako i na šalterima za prvo i drugo stepenu komisiju
  • P

    18.09.2017 22:32
    A sto ja ne volem one sto kada dođu na salter pošte pa tek onda popunjavaju uplatnice uhhhhh
  • ft1p

    18.09.2017 22:12
    @Jova
    Spominjete Europu:ne znam da li i tamo stoje građani od ranih jutarnjih sati,da bi izvadili neki dokument.Mogli bi se setiti,da rade i subotom,dok traju ovakve gužve!
  • Ina NS

    18.09.2017 21:31
    @ Nije to bas tako
    Ne vredi svaljivati krivicu na BG upravu, pre mesec dana sam zbog jedne potvrde pre centralnog registra obisla sve 3 zgrade i 4 sprata te ustanove. Niko ne zna gde se sta overava, setali me od saltera do kancelarija, posle 3 mucna sata sam tek nasla nadleznu osobu. Iscrpeli su mi svaki atom snage za bilo kakvu ljubaznost. Posle toga sam ceo dan bila kao prebijena macka, tako da coveka u potpunosti razumem. Nesposobne ljude su samo ugurali na radna mesta za koje nisu kvalifikovani. Ljudi dobijaju platu za mlacenje prazne slame.
  • maxbax

    18.09.2017 21:20
    Bio sam neposredni svedok danasnje situacije, jer sam stojao pored coveka na manje od jednog metra od trenutka dok je usao u filijalu do momenta dok je poceo da razbija stakla u salter sali, naime covek je dosao do saltera informacije da pita kako da izvadi potvrdu za besplatnu popravku zuba, sluzbenica odgovara evo broj i idete na bilo koji salter, kaze covek: pa ja to prosli put nisam vadio tu, treba mi samo informacija, sledi odgovor: ne znam ja sta si TI vadio i gde i sta HOCES, ja ne znam sta ti treba, ja sam druga firma, nemam ja veze sa ovom firmom, covek se okrenu i kaze dobro, necu vise nista pitati, ulazi u salter salu i nakon 20-ak minuta pocinje da suta staklo, a potom rukama da udara po staklu vrata i staklu na pultu informacije, prilazi mu sluzbenik obezbedjenja i pita: da li ste se posekli!? i morate da sacekate policiju, covek rece kako da ne i nastavlja putem napolje....
    Isti ti salterski sluzbenici se smenjuju na salteru informacije svakih pola sata i to su isti oni koji vas docekuju u salter sali, toliko o tome da nisu ista firma. Ponasanje doticne radnice na infopultu je sramotno i za pijacu, a ne za drzavnu ustanovu, ali to ni na koji nacin ne opravdava danasnji cin, jer je staklo koje je letelo moglo ozbiljno da povredi ljude u blizini.
  • konemauglimaunogama

    18.09.2017 20:47
    ja sam jednom zaboravila kod kuce bitan dokument i sluzbenik mi je rekao da mogu sutra da donesem preko reda jer sam prethodni dan cekala nekoliko sati.
    U kopiurnicama oko Socijalnog znaju sta je sve potrebno i treba da znaju jer naplacuju nekoliko puta vise nego u ostalim za kopiranje.
    Problem je kako vidim po onoj koloni napolju do autobuske stanice kako stici do broja.
  • Jova

    18.09.2017 20:29
    Podrška šalter radnicima
    Kako vas nije sramota?
    Možete vi misliti o sebi sve najlepše ali ja o vama posle ovih pročitanih gadosti mislim sve najgore.
    Šta bi ste vi, da vam donesu overenu knjižicu na kućnu adresu?
    Gde živite vi?
    Niste ni za crnu Siriju a ne za Evropu.
    Odmah uhapsiti ovog bahatog što lomi staka i osuditi na godinu dana zatvora a ovu što je službenicu polila vodom osuditi na pola godine pa da odmah osete red, zakon i Evropu na svojoj koži.
  • mikins

    18.09.2017 20:26
    Inace ne podrzavam bilo kakvu vrstu vandalizma ali u ovom slucaju podrzavam coveka koji je to uradio.Naime danas sam bio na lekarskoj komisiji i blago je reci da je ono sto sam video katastrofa.Dosao sam u pola 7 i cekao sam 1h u redu da otvore posto rade u pola 8.Onda cekate jos 1h da pocnu da rade.Kad pocnu da rade ne postoji nikakav red po kojem se proziva.Ima 4 komisije i prava je tombola da ubodete onu koja "brze" radi.Oni koji su dobili broj 1 komisiju su prosli mnogo gore nego ja.Broj 1 komisija je imala pauzu od 10-10:30.Naravno u 10h su prekinuli da rade a oko 11:45 su poceli da rade.Znaci prvo su ukrali 1h jer nisu poceli od pola 8 a onda su ukrali jos 1h i 15 min jer su toliko produzili pauzu.I tome nije kraj.Dok sam cekao video sam nekoliko puta da zena koja radi u filijali donosi predmete preko veze.Neki ljudi su dosli u 5h i posle mene su dosli na red.Inace bilo je oko 30 ljudi ispred mene kad sam dosao u pola 7.U proseku ostanu ljudi oko 10 min.Ako ima 4 komisije to znaci da je oko 8 ljudi bilo ispred mene.Znaci da bi ja trebalo da zavrsim oko 8:50.Ja sam zavrsio u 12h.Doduse trudnice i tesko bolesni imaju prednosti.I to je sve OK.Ali nije ih bilo toliko njih da bi ja zavrsio 3h kasnije.Svi ljudi su bili ljuti.Jedna zena se bunila doktorici i ona joj je rekla - "Vi mene ometate da radim svoj posao".Smatram da ne vredi da se sagne glava i da se cuti oko svega ovoga sto se desava.Ljudi su navikli da cekaju bolesni po 5-6h i prihvatili su to kao OK.
  • Nervirach

    18.09.2017 19:53
    Za @Bobi Ns, ti nisi nkada ni bio ni u RFZO-u, ni u MUP-u ... jer posle sati stajanja ne bi imao osmeh. Sram te bilo botino, zagrcni se od sendvica. Svi treba da se ugledamo na ovaj primer i onda ce nas leciti kako treba i dobijacemo dokumenta kako dolici. Slazem se sa komentarom da sila ne resava ali ubrzava soluciju. Svi oni zive od naseg dinara i jos nas zajebavaju.
  • enddzi

    18.09.2017 19:38
    @ Nije bas tako
    Da imam mogućnosti, ja bih Vama dala da radite nedelju dana kod privatnika za minimalac, bez prijave, bez zdravstvenog osiguranja, bez toplog obroka, plaćenog prevoza, bez pauze, i uz kontrolisanje koliko puta idete u wc. Pa da Vas vidim da ste tamo neljubazni prema strankama\klijentima\mušterijama...
  • Salmonela

    18.09.2017 18:42
    Ovo je bre Kafkin Zamak. Svi smo kratkih zivaca - vidite da iz kanalizacije cure samo bensendini. Kako da neko ne pukne?

    Vracali su me milion puta iz raznih ustanova - u toj meri da sam bio lud.

    Jedino nas novac moze spasiti jer onda mozemo nekom platiti da drnci za nas. Ali novca nema i crkavamo.

    Sistem nas krade i laze.
  • samo lomi

    18.09.2017 18:15
    @Nije baš tako
    Vidi ovako - gradjani se zale vama, salterskim radnicima, vi ste im problem i dalje niti gledaju niti trebaju da gledaju.
    Ako problem nije do vas - vi idite pa se zalite pretpostavljenima, pa oni svojim pretpostavljenima i tako do vrha.
    A ne da gradjani idu do vrha pa resavaju i svoje i vase probleme.
    Ako necete/ne smete da se zalite - onda tisina, cutite i trpite stranke, zasluzili ste i mnogo gore od razbijenog stakla
  • kopnene zivotinje

    18.09.2017 17:26
    U celom svetu se administracija smanjuje a u Srbiji, zamislite raste. To je glavna odlika zaostalog i glupog naroda nesposobnog da se slozi oko icega.
  • @Bobi Ns

    18.09.2017 17:16
    A mozda ima razlike u tome kako stranka pridje,kako se postavi!? Eto,ja nikad u zivotu nisam imala problem nigde,ni u bankama,ni u posti, "socijalnom" tj.RFZO-u,PIO-u, MUP-u... A zasto?-jer pridjem sa osmehom,ljubazno se obratim,a pre odlaska se informisem sta mi je potrebno! Ako se desi da se nisam dobro informisala pa nemam potrebnu dokumentaciju ne vicem i ne izivljavam se na zaposlenima vec odem po to sto mi fali! Budu ponekad,negde namrgodjeni,vidis cim prilazis,ali moj pristup se ne menja! Lepo i kulturno i sve ce se resiti! Ok,desi se nekad verovatno da ni to ne pomaze,ali dajte,ako su vam svuda svi neljubazni onda se zapitajte da li je problem mozda u vama i vasem pristupu! I zapitajte se iskreno koliko puta ste mirno prihvatili da nemate sve potrebno,gde ste se i kako informisali i koga ste za okrivil za propust,sebe ili sluzbenike na salteru!? A za guzve i cekanje,pa nigde ne rade svi salteri,sve nas to nervira,dodjes,vidis pola radi,pola ne pa se pitas cemu prazni pultovi,a sta ces,sednes i cekas!
  • stasa

    18.09.2017 17:15
    @ Nije baš tako
    18.09.2017 • 15:14
    Znam da ću dobiti milion minusa, znam da su gužve, ali nisu krivi zaposleni u Filijali već glavna i odgovorna u BG! Gužve su bile uvek, ali nikad kao sad jer zaposleni odlaze u penziju, ističu im ugovori, a novi ne dolaze! Gospođu to ne zanima! Nikad gore stanje, Fond se raspada! Nikog nije briga! Ko nije radio u šalter sali taj ne zna šta je užas! Niste ni svesni kako je tim ljudima! Rade svoj posao, jedva u wc odu, a svako dođe da se istrese na njih! Kad si najljubazniji pljuju te! Od srca vam svima želim da makar jedan dan radite taj DIVNI, DRŽAVNI POSAO! Da vidite kako je lepo i opušteno kad ti svaki dan neki kreten sve po spisku jer nećeš da mu overiš knjižicu jer njegov poslodavac nije uplatio doprinos, što nećeš da mu promeniš adresu iako je on nije promenio u ličnoj,ali eto više ne živi na istoj adresi, što nećeš da im daš dečiji dodatak, da,................................onda čujem! Najlakše je pljuvati i kriviti one koji se najmanje pitaju. Ne kažem, desi se neki propust, ali mnogo su gore stranke i uglavnom nemaju osnova za bes! Bila, videla, neka hvala!


    Hoce,hoce draga, bice bolje kad jedna od vas dve ustane sa te stolice...kad lepo bude jedna stolica i jedna sluzbenica bice komotnije i lakse za rad .
  • Vojvodjanka

    18.09.2017 16:37
    Dokle?
    Dosadili su mi izgovori - tako je odlučeno u Bg. E, pa ne mora tako. Da je na čelu novosadske filijale neko sa znanjem, stavom i bla-bla-bla, taj bi šakom o sto pa bi odlučio, organizovao posao i rešio ovaj cirkus za svagda.
    Nastavimo mi da kuckamo i pametujemo, dotle će ćerkica JorgoBanke Tabakovićke da šefuje novosadskom filijalom, stajaćemo mi u redovima i dalje dok nekom opet ne padne mrak na oči i dok opet ne stradaju nedužna stakla...
  • Đura

    18.09.2017 16:36
    Bravo
    Koliko maltretiraju ljude dobro da ima i jedno staklo na socijalnom.Dvadeset godina od kada sam primoran kao i svi novosađani da čekam duge redove i da izgubim ceo dan u zagušljivom prostoru i mežu newrvoznim ljudima i neljubaznim službenicima.Sve se nadam da sledeći put neće biti gužve i da je neko nadležan video da ima problema u toj ustanovi i da će da reši taj problem.Međutim svaki put je sve gore i gore.Ljudi u godinama čekaju čitav dan da bi rešili svoje probleme.Neko kaže nisu krivi radnici u novosadskom socijalnom.Slažem se da oni nisu krivi.Krivi smo svi mi koji kao magarci trpimo i ćutimo sve to sve ove godine.Da li će ovaj slučaj pokrenuti rešavanje ovog problema ili će neko da čeka neki ozbiljniji slučaj da bi rešio ovaj problem....videćemo.U svakom slučaju svaka čast junače.Tuži ih za stres koji si doživeo u toj ustanovi i imaćeš nas na hiljade kao svedoke koji doživljavaju maltretiranja sve ove godine.Koliko su oni proizveli stresa novosađanima sve ove godine i proizveli sa tim razne boleštine par stakala je mala cena.
  • Dostana

    18.09.2017 16:24
    Pre skoro deceniju sam lično polila službenicu sa malo vode što mi je ostala u flašici. Zaista se čudim da ovakvih sitacija nema česće, jer iz čoveka ta ustanova samo najgore pobudi.
  • Jova

    18.09.2017 16:14
    Taj je garant iz Kaća, videćete
  • Bjgd

    18.09.2017 15:56
    Bravo.
  • Bobi NS

    18.09.2017 15:55
    ...
    *Nije baš tako
    Pa pravo da Vam kazem nije lako, retki su ti koji nemaju vrema da odu do WC i retki su ti koji su ljubazni. Uglavnom se nailazi na one sto odu ranije na pauzu da se pripreme za istu u dodju kasnije jer su se odmarali od pauze. Na salteru prevrcu ocima, uzdisu i vicu. A kada se trazi potvrda da ne mogu da daju zdravstvenu bez obzira sto je papiroloski sve ok onda kazu da ne daju takve potvde. A onda odem ja umesto zene i malo drugacje porazgovaram sa njima i dobijem potvrdu i kiseli osmeh.
    Jedino gori salterski radnici od socijalne sluzbe su oi u MUP-u.
  • too

    18.09.2017 15:47
    Tako hrabri gradjanine, porazbijaj javnu imovinu iz besa, eventualno prebi nekog mnogo sitnijeg od tebe, po mogucstvu zenu, pa sta ima veze sto direktno nema uticaja na tvoje papire i sto nista neces resiti. Nikako ne nasrci na nekog veceg od sebe, ili npr na organizatora rada tog socijalnog ili nekog jos viseg na lestvici, koji bi nedajboze i mogao da nesto promeni, i koji je, na karaju krajeva i odgovoran za tvoj ft1p. Nikako se ne pojavi na protestima protiv kompletnog ustrojstva ove nedodjije od drzave, a i kako bi, kad si verovatno verni glasac faraonov (prosto covek sa mozgom za ono ne glasa, a covek s mozgom i ne iskaljuje svon bes na tudjem staklu). Molim nadlezne da uhapse svu stoku koja razbija, pod bilo kojim izgovorom, jer stoci ako se pusti da razbija, onda s razbijanjem ne staje, izgovori su sasvim sporedni i uvek se nadje neki.
  • Vlada

    18.09.2017 15:35
    Podrska
    Podrzavamooooo!!!
  • Nije baš tako

    18.09.2017 15:14
    Znam da ću dobiti milion minusa, znam da su gužve, ali nisu krivi zaposleni u Filijali već glavna i odgovorna u BG! Gužve su bile uvek, ali nikad kao sad jer zaposleni odlaze u penziju, ističu im ugovori, a novi ne dolaze! Gospođu to ne zanima! Nikad gore stanje, Fond se raspada! Nikog nije briga! Ko nije radio u šalter sali taj ne zna šta je užas! Niste ni svesni kako je tim ljudima! Rade svoj posao, jedva u wc odu, a svako dođe da se istrese na njih! Kad si najljubazniji pljuju te! Od srca vam svima želim da makar jedan dan radite taj DIVNI, DRŽAVNI POSAO! Da vidite kako je lepo i opušteno kad ti svaki dan neki kreten sve po spisku jer nećeš da mu overiš knjižicu jer njegov poslodavac nije uplatio doprinos, što nećeš da mu promeniš adresu iako je on nije promenio u ličnoj,ali eto više ne živi na istoj adresi, što nećeš da im daš dečiji dodatak, da, dobro ste pročitali, tu traže i dečiji dodatak i žale se što im ne daju,primera je milion, 90 % njih dođe, a da ne zna ni gde, ni zašto je došao! Frustracije leče na zaposlenima! Ni najgorem neprijatelju ne bih poželala takav posao! A da imam tu mogućnost, svima vama, koji želite, bih dala šansu na par dana da tu radite, da vidite kako je pa da vas onda čujem! Najlakše je pljuvati i kriviti one koji se najmanje pitaju. Ne kažem, desi se neki propust, ali mnogo su gore stranke i uglavnom nemaju osnova za bes! Bila, videla, neka hvala!
  • /

    18.09.2017 15:10
    /
    botovi nisu dobili sendvice obzirom da su svi ovako jednoglasni?
  • Mica ubica

    18.09.2017 14:34
    Sisteeem paooo!
  • berolina

    18.09.2017 14:20
    POVECANJE PLATA
    U JAVNOM SEKTORU ZA DVE NEDELJE... jucerasnja izjava premijerke Ane Brnabic. znaci, dodjite "u javni sektor" posle povisice, pa cemo mozda/kanda poceti da radimo! to isto vazi i za premijerkino bivse ministarstvo (juce provereno!): jos NISU POCELI DA BRISU STRANCE IZ BIRACKIH SPISKOVA...ima toliko hiljada ljudi, koji su otpusteni zadnjih desetak godina iz srpskog drzavljanstva, ali NISU LICNO DOSLI KOD BRNABICKE NA KAFU, cerez brisanja iz spiska...takvima treba UMANJITI PLATE gospodjice Ana!w.
  • Moj slučaj

    18.09.2017 14:17
    Sećam se pre 5 godina mog slučaja FT1P. Posle žestoke rasprave sa radnicom i odlaska kod njenog nadređenog koji baš taj dan nije bio na poslu, odem po taj papir i vratim se.Za to vreme se radnica promeni, a ona druga me pita ,,Šta će vam ovaj papir, nije trebao"
  • Georgina

    18.09.2017 14:12
    Nepoznati muškarče - e, neka si! Šteta što nema više razbijanja jer smo mi tu staklariju ionako već petostruko platili. Kad nas tretiraju kao marvu, treba tako i da se ponašamo, pa da vidimo ko će duže izdržati.
  • Zoki

    18.09.2017 13:55
    krivac
    Glavni krivac za sve ovo što se dešava je sadašnja premijerka tzv. vlade Srbije!!
  • Kaćanka

    18.09.2017 13:45
    Tu stakla i ne trebaju... čoveku treba oprostiti, niko nije stradao....jer bilo je i oprosta a tragičnih gaženja!!
  • Napoleon

    18.09.2017 13:40
    Nezgodno je kada narod cuti, to znaci da u sebi dosta trpi..bice ovakvih slucajeva jos vise
  • Zahe Bant

    18.09.2017 13:37
    Ja sam svedok da nije ON
    "Pošto su RFZO-u poznati podaci počinioca"
    Kunem se u Partiju na vlasti, kao i u sve partije na ovim prostorima, da je čovek bio daleko od tog mesta u vreme događaja...
    Po običaju drćavni organi izmišljaju...
  • algalon

    18.09.2017 13:37
    Kratkovidost
    A sta mislite ko ce da plati to staklo? Osim slomljenog stakla, da li se nesto promenilo? Ne, ovo nije gradjanski bunt, ovo je vandalizam izazvan frustracijom... Nesto slicno kao kada se nervozni vozaci potuku na raskrsnici jer je guzva i vrucina. Ako zelite da promenite nesto vise od stakla, okupljajte se na trgovima, a ne u socijalnom.
  • Liman

    18.09.2017 13:25
    @samo lomi
    Ma treba njih da izlomi, nesposobnjakovice, parazite koji su dobili posao preko stranke, a nemaju pojma sa zivotom! Sve neobrazovani strucnjaci bez dana radnog staza..do sad radili po buticima i kaficima...prvo oni moraju da nauce sta sve treba od papira da bi znali da prenesu strankama.
    To je jedna strana...a druga je da poslodavci privatnici takodje nemaju pojma o administraciji i o tome sta coveku treba da daju od papira da bi ovaj dobio knjizicu...otvorio zemu privatnu firmu i misli da nista ne mora drugo da zna sem da sedi i komanduje.
    I onda coveka posalju da stoji i ceka u redu i kad posle 8h stajanja u redu konacno stigne na red ovi mu kazu, e vas poslodavac vam nije to to i to.
    Tako da ako je ova druga situacija onda je sledeci posle stakla njegov poslodavac kog ce izlomiti.
  • Rade

    18.09.2017 13:23
    Neko ce jednom napaviti tamo karambol zbog tog olosa koji radi tamo
  • stasa

    18.09.2017 13:19
    Pa sta ima da overava...kad se ona bas spremala da ode do prizemlja u zgradu PIO gde je u jednoj sali pijaca...da, pijaca dragi moji...salame iz Madjarske, gace iz Turske...svasta tamo ima...tamo treba da odete i da pazarite dok cekate da dodjete na red broj 658.
  • rade

    18.09.2017 13:10
    Podrska ovom coveku!
  • Ns ns

    18.09.2017 13:06
    Protest
    Pa hajde da se skupimo svi ljudi pa da izlomimo celu zgradu.covek moze da umre tu cekajuci.ja bih ovih dana da pokrenem veliki protest ili neki petecijum.ovo mora da se pod hitno promeni.a tog coveka ostavite na miru.normalno da je tako reagovao
  • Novosađanka

    18.09.2017 12:52
    Nek je
    Neka je . Sigurno će mu trebati pravna pomoć . Kako sad znaju podatk e, a nisu hteli da mu overe karticu. Sram ih bilo . A i nas , što to trpimo.
  • Slučaj FT1P

    18.09.2017 12:48
    Pomoć najugroženijima
    Iako sam više puta imao sličnu situaciju sa dopunjavanjem dokumentacije, ne podržavam nikakav vid nasilja. Zato osuđujem čin ovog gospodina. Sa druge strane za ovakve slučakeve krivim isključivo državu i njenu administraciju koja nikako ne radi na umrežavanju svojih institucija kako bi olakšala život svojim građanima. Primera je bezbroj, a najosetljivija grupa, ona koja dolazi po pomoć u Centre za socijalni rad, zaista je i treba!!!
  • samo lomi

    18.09.2017 12:44
    Ako, tako svuda treba. Pa ce se paraziti ili dovesti u red ili potpuno prestati da rade.
  • Marko

    18.09.2017 12:42
    Na zalost,ovo je tek pocetak.
  • Nervirach

    18.09.2017 12:33
    Od cele mase ljudi koji su cekali samo jedan je razbio staklo!? Negde gde zive ljudi bi odavno bili porazbijani. Po zasluzi, naravno. Uzivajte jer to je sistem koji ste vi napravili. Nadate se da cete se svuda ogrebati od nekog zemu, komsiju, clana...
  • Aleksandar

    18.09.2017 12:30
    Mica ubica
    Zaboga miloga kako mislite da su zaposleni loše organizovani?Ma ljudi rade svoj posao...imajte razumevanja sad su tek stigli sa godišnjih odmora ...treba malo vremena da se uhoda posao...to sad najavljena elektronska dokumentacija građana sve pršti po ekranima terminala...pa F1 pa enter pa wifi pa pao sistem pa pauza ma praznik za oči.....
    A izgrednika što lomi mobilijar i što mu fali papir? Privesti novom Škodom i kazniti novčano+društveno koristan rad. ...tek toliko da se zna!!!!
  • GerilaC

    18.09.2017 12:30
    Najzad
    Se pojavio ČOVEK, a ne gmizavac, da se odupre njihovom decenijskom ponižavanju.
  • VladaN

    18.09.2017 12:28
    o bice...
    ...ovakvih desavanja sve vise u ovoj kriminogenoj drzavi zelenasa, reketasa, "mavijaca" i svih drugih kojima je vlast AV dozvolila da urnisu obicne smrtnike.
  • pera

    18.09.2017 12:28
    podrska, gradjanski bunt je jedini nacin
  • pa da

    18.09.2017 12:24
    razumem coveka.
    ako je.
    nasilje ne resava problem; ali ubrzava soluciju....
  • Blade

    18.09.2017 12:23
    :)
    Puna podrska za ovog coveka!!!Samo je bilo pitanje vremena...
  • Bajo

    18.09.2017 12:18
    Kreten
  • steva

    18.09.2017 12:15
    lako
    Lako je kazniti sirotog čoveka kome je dojadilo maltretiranje od strane institucija.Ko će kazniti u ovom slučaju RFZO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna